Picestavracija Boccaccio

Giannello Strinario In The Tub

Poseben pridih ponudbi picestavracije Boccaccio daje prežetost z liki iz del istoimenskega slavnega italijanskega avtorja. Zaljubite se v Fiammetto, bodite zvesti Filomeni, ali pa (se) poizkusite (z) rivalno Emilio. Tako poimenovanje jedi je nadvse svež pristop, ki dviguje kulturo uživanja v hrani.

Ponudba obsega klasično italijansko hrano (pizze, testenine, …), jedi iz žara, mesne dobrote in drugo. Vsaka jed je pripravljena skrbno, osebje je vešče in prijazno, kar zagotavlja enkratno gurmansko izkušnjo.

Giovanni Boccaccio je bil italijanski renesančni pisatelj in pesnik (1313 - 1375). Njegovo najbolj znano delo je Dekameron, zbirka 100 novel, ki jih povezuje okvirna zgodba. Boccaccio je utemeljitelj novele.

Gostilna Boccaccio ima gostinske objekte na dveh lokacijah. Zaradi tega je tudi dostava ločena v dve regiji. Ljubljanska regija zajema okolico picerije Boccaccio na Celovški 249 in pokriva Šiško, Bežigrad in Vič. Drugo regijo pokriva restavracija v Podgorici 21, picestavracija Šentjakob, od tam hrano dovažajo v Domžale, Dol, Dolsko, BTC, Fužine, Črnuče, Ljubljana-Polje…

Natančen zemljevid dostave za Ljubljansko regijo si lahko ogledate tukaj, za regijo okoli Šentjakoba pa tukaj.

Delitvi na regije sledi tudi delitev na spletnem portalu Dostavi.si (Boccaccio Dravlje in Boccaccio Šentjakob). Tudi ponudba je nekoliko različna, jedi z žara so na primer na voljo le v Ljubljani.

Boccaccio ponuja kvalitetno hrano po zmerni ceni. Dostava je hitra in zanesljiva osebje pa prijazno. Toplo priporočamo.

Obilo užitkov vam želi,
ekipa Dostavi.si

Tags: recenzija

Grajske dobrote

Kot pravijo na spletni strani Grajske.com:

"To niso navadne slaščice. Izdelujemo tortice, ki so nekaj povsem drugega."

Kako malo je v naši potrošniški družbi res tistih pravih domačih izdelkov. Takih, ki so nam jih stregle še naše babice, brez vseh tistih škodljivih Ejev, umetnih aditivov in konzervansov. Prav to je esenca Grajskih dobrot.

Cupcakes tortice pridejo v vseh mogočih okusih, gotovo se najde za vsakega sladokusca nekaj. Preko spletne strani je mogoče naročiti samo velike, ki jih ponavadi zmoremo v  približno 6 grižljajih. Zaradi elegantne oblike in kvalitetne izdelave so primerne tudi za bolj svečane priložnosti.

Tortice pečejo vsak dan sproti in svetujejo, da se jih tudi zaužije še isti dan. Če jih želite shraniti priporočajo, da jih zmrznete v hladilniku, vendar jih tako ne pustite dalj kot en teden. 

Naročilo preko strani Dostavi.si je mogoče za naslednji delovni dan ali kasneje. Pečejo samo nekaj okusov na dan, zato se je potrebno pozanimati kateri okus pečejo na dan dostave. To lahko storite na njihovi Facebook strani. Če pa naročite 6 tortic enakega okusa lahko izberete katerikoli okus.

Pustite se torej razvajati okusom Grajskih dobrot, odslej tudi preko spletne strani Dostavi.si

Do naslednjič lep pozdrav,
ekipa Dostavi.si

Tags: recenzija